Oriflame Cosmetics

Uniek in de beautybranche 

We bieden al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren en hun dromen waar te maken. We ontwikkelen hoogwaardige, trendy producten voor beautyliefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community. Beauty by Sweden 

Als Zweeds bedrijf geloven we dat wanneer je er goed uitziet en je goed voelt, je het allerbeste uit jezelf kunt halen – en dat je samen met onze gepassioneerde en behulpzame wereldwijde community alles kunt bereiken wat je maar wil. Dat is de Zweedse blik op beauty.

 

Cosmetics VIP-klant

VIP voordelen en beloningen

Een VIP Customer worden is makkelijk door je te registreren wanneer je je eerste bestelling plaatst. En als VIP Customer krijg je een paar exclusieve voordelen en beloningen, inclusief gratis producten en nieuws over de laatste productlanceringen.


Verzamel Beauty Reward Points bij al je aankopen en wissel ze in voor fantastische gratis producten.

Waarom trakteer je jezelf of verras je vriend(in) niet met een cadeautje?

Als VIP, heb je als eerste toegang tot gepersonaliseerde beautytips van een Oriflame Brand Partner, die je ook kennis laat maken met onze klinisch bewezen premium huidverzorgingslijnen ontwikkeld in Zweden.


Je hebt ook de mogelijkheid om een abonnement voor huidverzorging en Wellnessproducten af te sluiten, dit maakt het makkelijker om de routines vol te houden.

We hebben er alle vertrouwen in dat je gek zult zijn op je nieuwe beauty-aankopen, dat we een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bieden.

Oh en gratis verzending op alle aankopen bij een bestelling boven de €45.

Dus schrijf je nu GRATIS in!

13370392_968x580.jpg
top.jpg
TOP-2.jpg
13370370_968x580.jpg
 

0470 98 25 30

Cranenskapelstraat 18
3201 Aarschot

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter