Massagetherapie

Geef je lichaam en ziel een nieuwe start

WAAROM VOOR FLEUR DE LIE KIEZEN?


Massage is geen erkend beroep meer. Dit is echt zonde want hierdoor komen er heel wat massages op de markt die zonder kennis worden aangeboden.


Het resultaat is vaak dat u meer gespannen dan ontspannen naar buiten gaat.

Ik ben gespecialiseerd in: 

  • Pijnbestrijding

  • Ontspanning en massage

  • Healing en emotionele blokkades losmaken

  • Meditatie

  • Professionele begeleiding

Ik ben als gecertificeerde professional aangesloten bij de BMF (Belgische Massage Federatie).

 
 

Massages

Ontspanningsmassage

Dit is een standaard massage maar laat u zich niet vergissen, de massage is technisch zo goed opgebouwd in hardere en zachtere grepen dat ze zorgt voor een totale ontspanning van het lichaam, de ideale afvoer van afvalstoffen en verbetering van de bloedomloop.

Ontspanningsmassage 30min:

De basic ontspanningsmassage is een ontspannende massage van de rug, nek, hoofd en schouders. Heb je een stressvolle baan, vragen je studies veel van je, heb je spanningen of nood een wat me-time dan is deze massage een goeie keuze.


Ontspanningsmassage 60min:

Tijdens deze massage neem ik je mee op een ontspannende en helende reis. Dankzij de massage van je rug, hoofd, benen en gelaat ervaar je een totale en diepe ontspanning. Kleine spierspanningen worden mee aangepakt. Zo kan je er na deze massage weer voluit tegenaan.

De effecten van een ontspanningsmassage:

- Lichamelijke en mentale ontspanning

- Versterkt de immuniteit

- Vermindert de spierspanning in het lichaam

- Verbetert de doorbloeding

- Verlicht stress

Fibromyalgie massage

De fibromyalgie massage richt zich vooral op pijnpunten te verminderen en dit met oosterse en westerse massage benaderingen, bindweefsel verschuivingen, ademhalingsoefeningen en spiergeheugen oefeningen. 

Fibromyalgiemassage 30min:

Deze massage is uitermate geschikt voor mensen met fibromyalgie of slaapproblemen en richt zich op drie verschillende vlakken :


1) Uw nachtrust bevorderen/verbeteren

2) Hoofdpijn verminderen 

3) Pijn verminderen op de trigger points


De fibromassage wordt gegeven in een ontspannen sfeer en warme omgeving. De massage wordt met een lichte tot medium druk gegeven op de tender points of pijnpunten. Ook wordt veel aandacht besteed aan de schedelbasis (de onderzijde van de schedel), daar waar de spieren/pezen zich aanhechten aan het bot. Immers spierspanningen in de rug kunnen spanningshoofdpijn veroorzaken, uitstralend vanuit de nek.


De effecten van een fibromassage:

- Brengt het lichaam en onze geest tot rust

- Vermindert stress en pijn in het lichaam

- Zorgt voor balans in het lichaam

- Verlichting van spierkrampen

- De ademhaling wordt dieper

- Versterkt het lymfesysteem

- Betere opname van zuurstof in de spieren

Deep Tissue massage

Wanneer je klachten niet kunnen worden opgelost door een klassieke ontspanningsmassage, dan kan een deep tissue massage (bindweefselmassage) uitkomst bieden. Tijdens een deep tissue massage wordt er namelijk meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat.

Even de tanden op elkaar dus!

Deep Tissue Massage 30 OF 60 min:

Een stevige deep tissue massage heeft veel voordelen en is de perfecte massage om je van je pijnklachten te verlossen. Heb je bijvoorbeeld last van één van onderstaande klachten? Dan kan een deep tissue massage verlichting bieden!


- Spierpijn

- Zenuwpijn

- Een whiplash

- Stress en spanning

- Een slechte houding

- Ischias

- Sportblessures

- Spierspasmen

- Pijn door artrose

- Pijn door reuma

- Fibromyalgie

Opgelet: in sommige gevallen is het afgeraden om voor een deep tissue massage te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ontstekingen, blauwe plekken, zwakke botten of botbreuken, tumoren, herstel na een operatie of tijdens een zwangerschap.

Massagetherapie Varia

Massagetherapie combineert professionele massagetechnieken met een massage op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jou als persoon, jouw emoties en eventuele klachten.

Heb je last van rugpijn? Nekpijn? Vermoeidheid? Ik ga altijd op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Misschien ligt een blokkade in je onderrug wel aan de oorzaak van die vervelende hoofdpijn! Of zet dagelijkse stress je lichaam onder spanning.


Tijdens de massagesessies leer je luisteren naar je eigen lichaam. Je spieren worden ontspannen en je klachten worden doeltreffend aangepakt.

Een varia-sessie duurt gemiddeld 45 minuten.

 
 
Cadeaubon

Cadeaubon

0470 98 25 30

Cranenskapelstraat 18
3201 Aarschot

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter