OVER ONS

We zijn een bekende Homeopathie studio in Langdorp, Aarschot. Bij Fleur de Lie hebben we een unieke benadering van lesgeven en genezen — een benadering die is gericht op het inspireren van jezelf en die bestaat uit alle fysieke, spirituele en emotionele aspecten van welzijn. Sinds de dag dat we onze deuren openden, hebben veel gezondheids- en wellnessspecialisten onze inzichten en expertise geraadpleegd. Laat ons jou de weg wijzen naar je beste zelf.

 

Nathalie Baert
Fleur de Lie - Mind & Body

Wie is Nathalie?

Geboren op 6 november 1991, mama van Farah (°2013), getrouwd, filosoof, veranderaar, fervent lezer, verzamelaar van nutteloze kennis, psychotherapeute, massagetherapeute, buschauffeur (jawel!), vrijwilliger bij De Snorhaar en modefanaat.

I CARE

Het maakt me uit hoe we de wereld vormgeven. Het maakt me uit hoe we met elkaar omgaan. Het maakt me uit hoe het met mijn klanten gaat. Het maakt me uit hoe en wat ik bijdraag.

BEEN THERE, DONE THAT

Ik heb jarenlang in wisselende werkuren gewerkt. Dit was nefast voor mijn gezondheid, waardoor ik mijn werkzaamheden als buschauffeur verplicht moest onderbreken.

Dit heeft mij verplicht om na te denken over wat ik écht graag wil doen in het leven.

FRESH START

Daarom heb ik Fleur de Lie opgericht. Nu mag ik zelf creëren. Alle eer opstrijken als dingen goed gaan. Verantwoordelijkheid nemen als het in de soep loopt. Mijn hart volgen. Grootse plannen maken. Heel veel mensen helpen.

FLEUR DE LIE

"Fleur de lis" is frans voor "lelie", één van mijn favoriete bloemen. Aangezien mijn naam vaak verkort wordt tot "Lie", was "Fleur de Lie" snel gekozen.

FLEUR DE LIE DUS...

Fleur de Lie bestaat uit drie delen: 


FDL MIND & BODY is een praktijk die zich richt op de balans tussen geest en lichaam.

Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus ben je mentaal en fysiek in balans? Dan zit je lekker in je vel, heb je zin in het leven en volop energie. Maar raakt het evenwicht verstoord? Is er sprake van miscommunicatie tussen je lichaam en geest? Dan merk je dat vroeg of laat. Zo kan stress je lichamelijk ziek maken en klaart je depressie op van lichaamsbeweging. Als therapeute kan ik je verschillende tips of een gepersonaliseerd traject aanbieden voor een gezonde balans tussen lichaam en geest.

FDL HOME THERAPY is het kindje van mijn echtgenoot: HOME richt zich op een gezonde leefomgeving.

 

FDL SHOP is een webshop vol on-trend sieraden, kleding & fashion accessoires geïnspireerd op celebs, catwalk trends en fashion uit alle grote modehoofdsteden en dit allemaal voor hele leuke prijsjes want fashion hoeft niet altijd duur te zijn. Daarnaast werk ik samen met Oriflame Cosmetics. Het shop-gedeelte is een uit de hand gelopen hobby ;) 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten waardoor we altijd de nieuwste musthaves & fashionitems als eerste in onze collectie hebben! 

Ben je op zoek naar een specifiek item? Stuur me gerust een mailtje, dan help ik je met je zoektocht.


Volg ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte zijn over alle (nieuwe) musthaves op onze webshop.

Enjoy! ;)

 

Kevin Vanlommel
Fleur de Lie - Home Therapy

Wie is Kevin?

Geboren op 31 oktober 1984, pluspapa van Farah, getrouwd, voetballiefhebber, hobbykok, boekhouder, vertegenwoordiger bouwsector, gek op de verzameling van nutteloze kennis van mijn vrouw.

BEEN THERE, DONE THAT

Net zoals mijn vrouw heb ik jarenlang in wisselende werkuren als buschauffeur gewerkt. Na 12 jaar heb ik de bus definitief vaarwel gezegd.

FRESH START

Ik ben opnieuw gestart in de bouwsector en daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in luchtzuiverheid.

FLEUR DE LIE HOME THERAPY...

Fleur de Lie Home Therapy richt zich op zuivere lucht bij de mensen thuis brengen.

 

Volg ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte zijn over alle (nieuwe) musthaves op onze webshop.

 

0470 98 25 30

Cranenskapelstraat 18
3201 Aarschot

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter